dimecres, 9 d’abril del 2008

FAVETES AL NATURAL

Llentilles, faves, mongetes i pèsols tenen virtuts preventives del càncer, els mals cardiovasculars diabetis i uns altres desordres de salut. Consumides fresques, congelades o seques els llegums poden promoure la pèrdua de pes perquè tenen més aigua i més fibras i menys densitat enregética, provoquen sensació de sacietat i els carbohidrats augmenten la despesa calórica i són més ineficaces per a tranformarse en greix.


Be, avui farem unes fevetes fresques i sense cap tipus de proteina animal jeje

Ingredients:

500 grs. de favetes
250 grs. de pesols a ser possible frescos (opcional)
1 ceba gran
1 tomàquet
1 got de vi blanc
menta fresca
sal
oli d'oliva

Posar preferiblement en una cassola de ferro, l'oli, triturar la ceba i deixar daurar, a continuació tirar les faves els pesols i el tomàquet, donar un parell de voltes, afagir el vi i la menta fresca, tapar i deixar coure fins que estiguin ben tobetes, si cal, afagir una mica mes de vi, tot dependrà del tipus de faves, si son grans o petitones.

Espero que us agradi !!

Hola a tots

Per fi m'he decidit a penjar alguna que altre recpeta, tinc aquest blog creat fa com a mínim un any........ i fins ara no li havia fet ni cas........ en fi allà vaig !!!!