dilluns, 21 d’abril del 2008

PINYA CREMADA


Tinc que dedicar-me a fer fotos dels plats que vaig fent..... m'ho apunto com a assignatura pendent, prometo fer-ho.
Aquest postre es molt refrescant un tant diferent i molt fàcil de preparar. Aquesta fruita ens aporta:
Molta vitamina C, B1, B6, B9 (àcid fòlic) i una mica de E
Minerals, Potasi, magnesi, iode i cobre.
Àcid cítric, màlic, oxàlic i enzim Brom-elina. Aquest enzim, ajuda a metabolitzar els aliments. La fruita es també diürètica, lleugerament antisèptica, desintoxicant i antiàcida.
Ja veieu que val la pena comprar una pinya de tant en tant.
Ingredients:
1 Pinya
Sucre
Gelat de vainilla
Pelem la pinya, li tallem el plomero i la cueta, la posem vertical i amb un ganivet que talli força, la anem repelant. Tallem la pinya com si fos un carpaccio, molt fina, si disposeu de màquina de tallar fiambres, queda fantàstica, anem posant en plats individuals la ració que creiem convenient, mentre escalfem la planxa de cremar, quan tinguem tots els plats a punt i tirem sucre per sobre, que sigui generós, cremem el sucre i quan estigui i posem un parell de boles de gelat i ja ho podem servir.
Apa que acabeu be el dilluns.