divendres, 11 d’abril del 2008

TRUITA DE BACALLA I PEBROT VERD


Aquesta truita m'agrada molt fer-la, per exemple un dia com avui, divendres, que ja comença el cap de setmana, i sembla per mi, el dia mes festiu de tota la setmana !! A mes es un plat molt senzill de fer, bonissim i nutritiu.
El bacallà pot consumir-se fresc o sec. Aquest últim va permetre durant segles a nombroses poblacions continentals europees disposar de reserves proteíniques. De fet, molts dels viatges dels navegants ibèrics no haurien sigut possibles sense comptar amb aquest producte.
Ingredients:
Oli d'oliva
250 grs. bacallà desalat
1 o 2 pebrots verds
2 cebes tendres (depenent del tamany)
3 ous


Es deixa dessalar el bacallà al gust, posem l'oli en una paella i mentre s'escalfa, triturem la ceba i el pebrot pero que no quedi massa petit, ho tirem a la paella i ho deixem enrrossir una mica, quan hagi agafat color i tirem el bacallà i ho deixem coure tot junt, cuidant de que es vagi absorvint la mica d'aigua que fa el bacallà al coure, batem els uos en un bol gran, tirem el bacalla, la ceba i el pebrot al bol amb l'ou, o remenem per homogenitzar-ho tot, i ho tornem a la paella tot junt, i com qualsevol truita, voltejar fins que estigui cuita.
Particularment, aquesta, m'agrada que sigui gruixudeta i una mica sucosa, que no quedi massa seca.

Ja em direu si us agrada !!!
Bon cap de setmana a tots

2 comentaris:

Monica Bedana ha dit...

WOW!!!!! De repente esto marcha a toda velocidad!!! El brownie me parece delicioso, cremosito como a mí me gusta, y la trucha de esta forma se vuelve todavía más apetecible!!! Enhorabuena!!!

Ivy ha dit...

Gracias Canny por dejar tu opinión, de momento estoy animada, pero bueno...... ya ves .... jeje

Gracias Gracias !!!!